Primul meci din istoria municipiului Giurgiu în Europa League

Primul meci din istoria municipiului Giurgiu în Europa League

6.000 de suporteri au fost prezenţi în tribunele stadionului Marin Anastasovici din Giurgiu la prima partidă oficială în Europa League. Astra Giurgiu a întâlnit formaţia cehă Slovan Liberec, pe care a învins-o cu scorul de 3-0. Suporterii giurgiuvenii au venit hotărâţi să-şi susţină echipa favorită şi au creat o atmosferă demnă de o partidă europeană.

La meci au asistat patronul Ioan Niculae, primarul municipiului, Nicolae Barbu, dar şi personalităţi din lumea fotbalului românesc, selecţionerul Victor Piţurcă şi secundul acestuia de la Echipa Naţională a României, Eugen Neagoe, dar şi Florin Prunea şi Gigi Mulţescu.
Eroul serii a fost Kehinde Fatai care a marcat toate cele trei goluri ale întâlnirii, sub privirile lui Victor Pițurcă venit să-l vadă la lucru pe viitorul vârf al Naționalei României.
Interesul ridicat pentru această partidă s-a datorat în mare măsură investiţiilor masive şi modernizării arenei giurgiuvene, cu această ocazie fiind inaugurată şi noua peluză a stadionului Marin Anastasovici.

Ultima modificare: 01.08.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Pool Party la Tabara Stejarul

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.